Číňan pomohol svojej matke vyrovnať sa so smrťou dcéry veľmi netradičným spôsobom

NETKY.SK • 18 Júl 2017, 08:30 • 2 min
Číňan pomohol svojej matke vyrovnať sa so smrťou dcéry veľmi netradičným spôsobom

PEKING - Číňan z provincie Kuang-si sa už dvadsať rokov prezlieka za svoju nebohú sestru, pretože tým chce spraviť radosť svojej mentálne chorej matke.

slovakia

left justify in out

Krátke video o mužovi v ženských šatách je najnovším hitom čínskeho internetu a za krátky čas od jeho zverejnenia ho videli už viac ako štyri milióny ľudí.

Číňan sa podľa vlastných slov rozhodol hrať svoju mŕtvu sestru preto, aby "pomohol matke vyrovnať sa s jej smrťou". Matka podľa neho okamžite nadobudla presvedčenie, že jej mŕtva dcéra sa vrátila. "Bola veľmi šťastná, tak som v tom pokračoval," vysvetlil.

Jeho matka si je však, podľa toho, čo vo videu hovorí, smrti dcéry napriek tomu aspoň čiastočne vedomá. "Je to moja dcéra," hovorí do kamery a ukazuje na syna. "Keď moja druhá dcéra zomrela, stala sa ona mojou dcérou."

Muž, prezliekajúci sa už dvadsať rokov za ženu hovorí, že už ani nemá mužské oblečenie. "V podstate odvtedy žijem ako žena," vraví vo videu. Starosti s tým, ako ho vníma okolie, si však príliš nerobí. "Prečo by som sa mal báť, že sa na mne budú ľudia smiať? Robím to pre svoju matku," hovorí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona