FOTO Chyba tlače zdeformovala hlavu ženy v novom pase vtipným spôsobom

NETKY.SK • 10 August 2017, 14:13 • 2 min
FOTO Chyba tlače zdeformovala hlavu ženy v novom pase vtipným spôsobom

TEXAS – Väčšina ľudí je so svojou fotografiou v pase či na občianskom preukaze nespokojná. A právom... osvetlenie tváre je príšerné, nemôžete sa usmievať, nemôžete mať ofinu a na pózovanie máte zväčša jediný pokus.

slovakia

left justify in out

Fotografia, akú úrady vyhotovili mladej žene z Texasu však prekonala všetko. Vyzerala takmer ako nový druh človeka či mimozemšťan s pretiahnutou tvárou.

 

Keď Chelsey Ramos zbadala svoju fotografiu, zdesene zvolala „Och môj Bože!“ Prezradil jej priateľ Reece Lagunas, ktorý neudržal smiech. Ako to už dnes chodí, jej nelichotivú podobu v pase zverejnil na Reddite, aby pobavil aj zvyšok sveta.

 

img

 

Chúďa Chelsey, predstava, že sa touto fotografiou bude preukazovať všade kam pôjde najbližších 10 rokov ju musela naozaj bolieť.

 

Ľudia samozrejme okamžite začali šíriť vtipné komentáre a satirické gifká. 

 

via GIPHY

 

Keď prišla na úrad a ukázala im neprirodzene deformovanú tvár, rozosmiali sa aj samotní úradníci. Našťastie uznali, že je to ich chyba a zhotovili jej nový pas.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies