FOTO Chrissy Teigen darovala žene peniaze na štúdium

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 09:58 • 2 min
FOTO Chrissy Teigen darovala žene peniaze na štúdium

LOS ANGELES - Americká modelka Chrissy Teigen darovala istej Mercedes Edney peniaze na to, aby sa mohla vyučiť za kozmetičku.

slovakia

left justify in out

Mladá žena zo Charlotte v Severnej Karolíne si založila crowdfundingovú kampaň, aby mohla zaplatiť školné šesťtisíc dolárov (v prepočte 5 644 eur) na kozmetickú školu. Tridsaťjedenročná modelka jej v nej prispela 5 606 dolármi (5 273 eur). "Vidím, že toto je tvoja dlhodobá vášeň. Som nadšená, že si môžeš splniť svoj sen," uviedla rodáčka z Delty v Utahu v komentári pri online zbierke. Edney sa s darom pochválila sériou fotografií na službe Instagram. "Plakala som celú noc a plakala som aj dnes ráno v kancelárii, keď som platila zálohu kozmetickej škole. Už dlho som nebola takáto šťastná," napísala k príspevku. 

 

 

Something absolutely amazing happened last night. Many of you know how much I love skin care and my plans to attend esthetician school next month. Last night I posted my tuition fundraiser on twitter and something I never in my wildest dreams happened. My paypal alert went off, and as I looked at my phone, there was amount of $5605. I thought it was a glitch. I then look at my email and realized it came from my fundraiser. @chrissyteigen donated my entire tuition money for school. I have been crying all night and I cried in the office this morning as I paid my downpayment for esthetician school. I haven't been this happy in a very long time. Thank you Chrissy and thank you to everyone else who voted or rtd my link or have supported me this entire time. It means more to me than you'll ever know. 💜💜 #ixorabb #futureesthetician

Príspevok, ktorý zdieľa cruzanchoklate (@cruzanchoklate),

 

Christine "Chrissy" Teigen debutovala v roku 2010 na titulnej strane plavkového vydania časopisu Sports Illustrated. O štyri roky neskôr sa pri príležitosti 50. výročia edície objavila na jej obálke spolu s Ninou Agdal a Lily Aldridge. Pre magazín pózovala aj v rokoch 2011, 2012 a 2013, pričom je aj v tohtoročnom čísle. Predstavila sa tiež napríklad vo videoklipoch ku skladbám All Of Me či Love Me Now jej manžela Johna Legenda. Príležitostne sa venuje aj moderovaniu a herectvu. Je tiež autorkou kuchárskej knihy Lahodné pokušenia (2016). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies