FOTO Choré: Mladá žena si dala amputovať končatiny, aby dostala bolestné

NETKY.SK • 24 August 2016, 11:28 • 2 min
FOTO Choré: Mladá žena si dala amputovať končatiny, aby dostala bolestné

HANOJ - Vietnamka, ktorá tvrdila, že jej jednu nohu a ruku odrezal vlak, sa v skutočnosti dopustila poisťovacieho podvodu a časti končatín si dala zámerne amputovať, aby jej poisťovňa vyplatila bolestné. Podľa agentúry DPA o tom dnes informoval vietnamský denník Thanh Nien.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná Ly Thi N. pred tromi mesiacmi na polícii vypovedala, že ju niekto odtiahol na koľajnice, kde ju zrazil vlak. Policajti skutočne ženu našli neďaleko koľajníc, pričom zistili, že jej chýbajú časti hornej a dolnej končatiny.

 

Muž, ktorý incident polícii nahlásil, tvrdil, že Ly Thi N. nikdy predtým nevidel a spoznal ju až keď volala o pomoc.

 

Polícia však neskôr dospela k záveru, že žena údajnému neznámemu mužovi zaplatila 50 miliónov dongov (približne 2000 eur), aby jej amputoval spodnú časť nohy a ruku od zápästia.

 

img

 

Amputáciou končatín chcela Ly Thi N. údajne dosiahnuť, aby jej poisťovňa vyplatila štyri miliardy dongov (približne 160.000 eur).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies