FOTO Chlapík predáva na Facebooku spermie za 50 libier: Neuveríte, koľko už má detí!

NETKY.SK • 17 Február 2016, 14:00 • 2 min
FOTO Chlapík predáva na Facebooku spermie za 50 libier: Neuveríte, koľko už má detí!

BRATISLAVA - Trochu netradičné podnikanie, ale v skutku jednoduché a takmer nič k tomu nepotrebuje.

slovakia

left justify in out

Sám je presvedčený, že by mohol byť najplodnejším Britom, ktorý daruje spermie. Podľa neho, cena predstavuje reálne náklady, pretože ho to naozaj slušne živí! Toto je muž, teda otec asi 800 detí, ktorý rozbehol obchod a za 50 libier predáva svoje spermie. 


Simon Watson (41), robí svoje „podnikanie“ už viac ako 16 rokov a za tú dobu splodil už stovky detí. Podľa jeho slov bola by škoda, keby jeho genetický materiál vyšiel nazmar. Chce rozšíriť svoju DNA, ako najlepšie to pôjde. Ako svoju métu si určil 1000 detí! 


Touto prácou už zarobil viac ako 30-tisíc libier! Niektoré z jeho detí sa už s ním zoznámili a aj udržujú s ním kontakt. 


"Moji priatelia a rodina vedia všetko o tom, čo robím, nemám žiadne tajomstvá", povedal Simon. 


Simon má dvoch synov vo veku 19 a 17 z prvého manželstva a 10-ročnú dcéru z jeho druhého manželstva. Nedávno sa rozišiel so svojou priateľkou s ktorou bol tri roky, vzhľadom na tlak, ktorý jeho práca vyžadovala.

 

img


"Stal som sa darca spermií po mojom prvom manželstve, ktoré sa rozpadlo. Vedel som, že chcem viac detí, takže to je dôvod, prečo som začal", povedal Simon. 


"Moja druhá manželka vedela, že to robím a že nikdy s tým neprestanem. Myslím, že to prijala. Neviem, či sa jej to páčilo aj keď je to trochu divné, keď to všetko musím robiť do plastových téglikoch".




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies