FOTO Chcela dokonalú fotografiu, takmer prišla o ruku: Na pózujúcu modelku zaútočil žralok!

NETKY.SK • 12 Júl 2018, 12:17 • 2 min
FOTO Chcela dokonalú fotografiu, takmer prišla o ruku: Na pózujúcu modelku zaútočil žralok!

Čo by človek neurobil pre bezchybnú fotografiu na Instagram?

slovakia

left justify in out

Bahamy sú vo svete známe ako raj na Zemi. Krásne karibské pláže zaliate slnkom, obklopené tyrkysovou vodou, kto by nezatúžil po takej dovolenke? Mladá modelka Katarina Zarutskie trávila svoje voľné dni práve tu. A nakoľko ju odmala fascinovali žraloky, túžila po fotografii, na ktorej by pózovala medzi nimi. Nebol to však dobrý nápad.

 

Na tomto karibskom ostrove sa vyskytuje žralok fúzatý, ktorý obvykle neútočí na ľudí, no napriek tomu tu už bolo zaznamenaných zopár nepríjemných incidentov. Tieto žraloky si totiž z času na čas pomýlia ľudské končatiny s potravou. To však Katarinu ani náhodou nezastavilo pred tým, aby si ľahla do vody k najmenej desiatim jedincom. Nedopadlo to však podľa jej predstáv.

 

Z dokonalej instagramovej fotografie bolo totiž ošetrenie v nemocnici. V momente, keď neprezieravá modelka zaujala fotogenickú pózu, jeden zo žralokov sa jej zahryzol do predlaktia a stiahol ju pod vodu. Dievčina sa našťastie z jeho čeľustí rýchlo dostala a vyplávala, no fotografovanie sa skončilo a šokovanú slečnu museli transportovať do nemocnice. Po nevyhnutnom ošetrení sa z dovolenky predčasne vrátila na Floridu, nakoľko pohryznutie žralokom môže spôsobiť vážne infekcie.

 

Miestni na margo incidentu podotkli, že neďaleko miesta, kde sa Karatina fotila, je tabuľa upozorňujúca turistov na to, aby žralokov svojou prítomnosťou vo vode radšej nedráždili. Zrejme vedeli, prečo sem takúto výstrahu dať...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies