FOTO Chcel vylúpiť reštauráciu, takmer zomrel: Muž strávil dva dni v šachte plnej prepáleného oleja!

NETKY.SK • 14 December 2018, 12:17 • 2 min
FOTO Chcel vylúpiť reštauráciu, takmer zomrel: Muž strávil dva dni v šachte plnej prepáleného oleja!

Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne. Doslova.

slovakia

left justify in out

Policajti v americkom meste San Lorenzo v Kalifornii riešili bizarný prípad. Kontaktoval ich totiž náhodný okoloidúci, ktorý sa vyjadril, že zo strechy jednej z miestnych reštaurácii počuje volanie o pomoc. Podozrenie, že ide o človeka v núdzi sa potvrdilo v momente, keď privolaná policajná jednotka dorazila na miesto. Našli tu totiž muža, ktorý bol celé dva dni „naložený“ v prepálenom oleji.

 

Ako sa neskôr ukázalo, šlo zrejme o lupiča, ktorý sa pokúsil čínsku reštauráciu vykradnúť. Do priestorov prevádzky sa chcel dostať cez vetraciu šachtu na streche, tá však bola plná mastných nánosov a prepáleného oleja, v ktorých sa muž zasekol a ostal tak dva dni bez možnosti akéhokoľvek pohybu.

 

Ako uviedol miestny seržant Ray Kelly, dehydrovaného a vyčerpaného muža previezli do nemocnice. Mal šťastie, pretože ďalšieho dňa by sa už nemusel dožiť.

 

Zatiaľ nie je známe, aký trest zlodeja postihne, no polícia incident už začala vyšetrovať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies