FOTO Cestný pirát prekročil na nehodovom úseku pri Leviciach rýchlosť o takmer 100 km/h

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 14:59 • 2 min
FOTO Cestný pirát prekročil na nehodovom úseku pri Leviciach rýchlosť o takmer 100 km/h

LEVICE - Policajtom z Okresného dopravného inšpektorátu v Leviciach sa vo štvrtok 30. júna okolo 17. hodiny podarilo odhaliť vodiča, ktorý prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o takmer 100 kilometrov za hodinu.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková, policajná hliadka sa venovala kontrole bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky na úseku medzi mestami Tlmače a Levice.

 

Policajti sa zamerali na miesto, kde dochádza k častejším dopravným nehodám. "Pri meraní rýchlosti odhalili vozidlo, ktoré prekročilo povolenú rýchlosť o 97 kilometrov za hodinu. Za volantom mercedesu sedel 40-ročný vodič z Piešťan, ktorý jazdil 187-kilometrovou rýchlosťou na ceste s maximálnou povolenou rýchlosťou 90 kilometrov za hodinu," uviedla Čuháková. Ako doplnila, dopravní policajti uložili vodičovi blokovú pokutu vo výške 800 eur. Muž ju na mieste zaplatil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies