FOTO Českou Miss 2016 sa stala Andrea Bezděková: Jozef Oklamčák bol členom poroty

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 15:20 • 2 min
FOTO Českou Miss 2016 sa stala Andrea Bezděková: Jozef Oklamčák bol členom poroty

PRAHA - ČESKÁ MISS je len jedna, pod týmto sloganom sa v týchto dňoch uskutočnila v Obecnom dome v Prahe národná súťaž krásy, ktorú už druhý rok organizovali noví majitelia, ktorí túto súťaž kúpili od manželky jedného z najbohatších podnikateľov v Čechách a podľa FORBES 595. na svete, Zdenka BAKALU, bývalej missky MICHAELY MALÁČOVEJ.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Len pre zaujimavosť, v Čechách je to v poradí už 4 resp. 5 organizátor oficiálnej súťaže krásy.  Na rozdiel od Slovenska, keď od roku 1993 je organizátorom národnej súťaže MISS SLOVENSKO "tandem" Jozef OKLAMČÁK a Ján KOVÁČIK.

 

Víťazkou a titul ČESKÁ MISS 2016 získala 21-ročná ANDREA BEZDĚKOVÁ z Náchodu. Za prvú vicemiss zvolili Natáliu KOTKOVÚ, za druhú vicemiss Kristýnu KUBÍČKOVÚ.

 

V porote,  ktorej predsedala nová majiteľka a riaditeľka ČESKEJ MISS Marcela Krplová, okrem iných významných českých celebrit a podnikateľov, zasadol aj zakladateľ a spoluorganizátor MISS SLOVENSKO, medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu Jozef OKLAMČÁK.

 

Tak ako je to už tradíciou, po skončení a vyhlásení víťaziek sa konala, vo FASHION CLUBE v KOTVE, afterpárty, ktorá trvala až do skorých ranných hodín.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona