FOTO a VIDEO Československý lev a skupina Elán na Medickom plese 2016

NETKY.SK • 8 Február 2016, 18:23 • 2 min
FOTO a VIDEO Československý lev a skupina Elán na Medickom plese 2016

BRATISLAVA - Tohtoročnú, veľmi krátku, plesovú sezónu, zakončil najprestížnejší, najstarší a najväčší ples na Slovensku "MEDICKÝ PLES".

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V tomto roku, to už bol jeho 95 ročník a v priestoroch bratislavskej Incheby, sa zabávalo vyše 700 lekárov, podnikateľov a významných osobnosti kultúrneho, športového a spoločenského života. A ako je už v poslednej dobe zvykom, kde sa niečo významne deje, nechýba tam Oklamčákov ČESKOSKOSLOVENSKÝ LEV a jeho členovia.

 

Medzi pozvanými hosťami okrem prezidenta "levov" Jozefa Oklamčáka, sa až do skorých ranných hodín, zabávali aj jeho ďalší členovia, hokejová legenda Jožko Golonka, prof. Pavel Traubner a jeden z organizátorov tohto plesu, primár neurológie MUDr. Juraj Štofko. Na plese nechýbali ani nádherné "sestričky z Kramárov" ktorým do tanca hrala legendárna skupina ELÁN s Jožom Rážom ale i Pavol Hammel, American Divas, či orchester Gustava Broma, pod vedením jeho dirigenta Vlada Valoviča.

 

Na tohtoročnom Medickom plese, boli okrasou večera, aj MISS SLOVENSKO 2013 a 14. najkrajšia žena v rámci MISS WORLD 2013 Karolina Chomisteková, ale i prvá, historická MISS SLOVENSKO z roku 1993, Karin Majtánová.

 

Ako nám povedal odborník na ženskú krásu a prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, “patrím už dlhé roky, medzi čestných hosti Medického plesu a považujem ho stále, za ples plesov na Slovensku. Som veľmi rád, že v tomto roku prijala moje pozvanie, aj naša súčasná riaditeľka MISS SLOVENSKO Karolína Chomisteková a potešila má aj účasť mojej prvej MISS SLOVENSKO 1993 Karin Majtánovej. A samozrejme aj účasť členov Československého leva, Jožka Golonku, prof. Pavla Traubnera. Veľká vďaka patrí aj jednému z organizátorov tohto plesu a tiež členovi "levov" Jurajovi Štofkovi. Už teraz sa teším na Medický ples 2017."

 


Ak chcete zažiť atmosféru MEDICKÉHO PLESU 2016, pozrite si video TV JOJ v rámci relácie TOP STAR.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies