FOTO Centrum hlavného mesta oživili Bratislavské módne dni

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 21:01 • 2 min
FOTO Centrum hlavného mesta oživili Bratislavské módne dni

BRATISLAVA – Bratislavské módne dni sa už tretíkrát konali v centre Bratislavy. Všetci, ktorí na túto prehliadku zavítali sa mali na čo pozerať, pretože na móle sa objavili modelky nielen vo večerných róbach, ale dokonca aj v plavkách. Na móle sa objavili aj viaceré známe tváre.

slovakia

left justify in out

Letné bratislavské módne dni s podnázvom Móda v meste predstavila modely známych návrhárov, ale svoje modely predstavili aj „nováčikovia“. Modelkám hral do kroku DJ Dave, ktorý prvýkrát vystúpil už na jarných BMD-čkach.

 

Nadšená bola aj organizátorka podujatia Mária Reháková, ktorá mala obavy najmä o počasie. To však vyšlo na jednotku, a tak skvelú módnu šou nič nepokazilo.

 

Módna prehliadka začala detskou prehliadkou od návrhára Róberta Bartolena, jeho modely predvádzali aj dcéry Patrície Vittekovej. Modelky sa na móle predviedli v plavkách Relleciga, Ivana Surovcová spolu s ďalšími modelkami predviedli kabelky značky Katie Q. Ďalej predviedli svoje modely Factory WTF, Michaeľa Ľuptáková, Jana Gavalcová, Veronia Hložíková, Anna Mária Kiss Kósa a ďalší.

 

Medzi hosťami boli Patrícia Vitteková s priateľom, Mudr. Alena Pallová, Jozef Oklamčák , Mária Kraľovičová, Justin Topoľský, Monika Haklová, Tomáš Bezdeda a Celeste Buckingham.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona