FOTO Čaká dvojičky, ale napriek tomu cvičí s činkami: Na internete ju poriadne skritizovali

NETKY.SK • 17 Jún 2015, 15:59 • 2 min
FOTO Čaká dvojičky, ale napriek tomu cvičí s činkami: Na internete ju poriadne skritizovali

NEW YORK – Vlna kritiky sa spustila na osobnú trénerku, ktorá dvíha činky aj napriek tomu, Že je tehotná a čaká dvojičky.

slovakia

left justify in out

Sophie Guidolin je v 26. týždni tehotenstva s dvomi dievčatkami, ale ani to ju nezastavilo, aby hodila do posilňovne trikrát do týždňa.

 

 

 

 

Napriek tomu, že lekár jej cvičenie počas tehotenstva odobril, ľudia na sociálnych sieťach ju kritizujú za fotografiu, na ktorej drží v rukách 30-kilogramovú činku.

 

 

 

 

„Na mojom Facebooku mi napísal muž, že činka, ktorú dvíham je pre mňa príliš ťažká. Môj syn má 29 kilogramov – keď niekde zaspí musím ho dvíhať. Pre mňa to nie je ťažká váha,“ povedala Sophie pre britský Daily Mail.

 

 

 

 

"Koluje strašne veľa mýtov o tom, že žena počas tehotenstva nemôže cvičiť. Ja tomu rozumiem, už som raz potratila a je to hrozné a nikomu to neprajem. Potrat môže byť spôsobený mnohými vecami, ale ľudia si ho asociujú s cvičením. Pozitíva cvičenia počas tehotenstva určite prevážia negatíva,“ dodáva Sophie.

 

 

 

 

Sophie cvičí počas tehotenstva veľmi opatrne pod dozorom svojho manžela a momentálne dvíha iba 50% toho, čo dvíhala pred tehotenstvom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies