FOTO Britskí princovia navštívili nakrúcanie ôsmych Star Wars

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 10:24 • 2 min
FOTO Britskí princovia navštívili nakrúcanie ôsmych Star Wars

LONDÝN - Britskí princovia William a Harry navštívili nakrúcanie ôsmej epizódy vesmírnej ságy Hviezdne vojny.

slovakia

left justify in out

Počas prehliadky filmových štúdií Pinewood neďaleko Londýna, kde novinka vzniká, sa stretli s herečkou Daisy Ridley, hercami Markom Hamillom, Johnom Boyegom či režisérom a scenáristom titulu Rianom Johnsonom.

 

Zástupcovia Kensingtonského paláca z návštevy zverejnili niekoľko fotografií na sociálnej sieti Facebook. Na jednej z nich Harry sedí v kokpite vesmírnej stíhačky, iná fotografia zobrazuje bratov počas duelu so svetelnými mečmi.
Ôsmy film zo série Star Wars začali v londýnskych štúdiách Pinewood nakrúcať vo februári a premiéru by mal mať 15. decembra 2017. Vo filme si okrem spomínaných svoje roly zo snímky Star Wars: Sila sa prebúdza (2015) zopakujú aj Carrie Fisher, Adam Driver, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a Andy Serkis. Herecké obsadenie dopĺňajú Kelly Marie Tran, Laura Dern a Benicio Del Toro.

 

Ako výkonný producent sa na filme podieľa aj J. J. Abrams, ktorý režíroval spomínanú siedmu epizódu série a taktiež spolupracoval aj na jej scenári.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies