FOTO Britka zachránila holuba tým, že mu zaplatila taxík

NETKY.SK • 12 Október 2017, 11:12 • 2 min
FOTO Britka zachránila holuba tým, že mu zaplatila taxík

Dobrosrdečnej Angličanke nebol ľahostajný osud zraneného holuba, preto sa rozhodla, že ho za každú cenu zachráni.

slovakia

left justify in out

O kurióznu situáciu sa postarala Jeanette Brownová, ktorá počas riadenia svojho automobilu zbadala niečo, čo ju nenechalo chladnou. Pri ceste totiž ležal zranený holub. Stále žil, no jeho poranenie bolo natoľko vážne, že už nedokázal lietať. Keď Jeanette zbadala, ako do úbohého operenca zobú dve vrany, rozhodla sa okamžite zakročiť.

 

Ochranárka zastavila a holuba naložila do svojho auta, ktorým ho následne urýchlene odviezla k veterinárovi. Lekár sa však vyjadril, že vtáka, žiaľ, bude musieť utratiť. S tým sa ale Jeanette odmietla zmieriť a zaumienila si, že urobí všetko pre to, aby zviera zachránila.

 

Žena vymyslela alternatívne riešenie. Zavolala do taxislužby a pre holuba objednala taxík, ktorý ho mal odviezť do 40 kilometrov vzdialenej liečebne pre ranené zvieratá. Keď sa taxikár pýtal, koľko ľudí sa v aute povezie, povedala, že pasažierom bude len holub. Hoci požiadavka bola viac ako netradičná, taxislužba jej vyhovela a holuba vyzdvihla.

 

Jeanette za odvoz raneného zvieraťa zaplatila 65 libier. 45 libier ju vyšiel špeciálny prevoz a 20 dala taxikárovi na to, aby zaplatil liečebni za ošetrenie.

 

Pracovníci zvieracej kliniky sa nestačili diviť, keď im taxík doviezol holuba. Mimoriadne však ocenili, že aj v dnešnej dobe sa nájdu ľudia, ktorí sú takto starostliví.

 

Celý tento, trochu zvláštny, príbeh má šťastný koniec, pretože v špecializovanom zariadení sa lekárom podarilo vtáka ošetriť a momentálne je na ceste k plnému zotaveniu. Jeanette teda môže byť šťastná, že svojim nekonvenčným jednaním zachránila jeden holubí život.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies