FOTO Britka v posteli vystriedala už 100 mužov, nevedia o nej 1 zásadnú vec

NETKY.SK • 15 December 2015, 19:40 • 2 min
FOTO Britka v posteli vystriedala už 100 mužov, nevedia o nej 1 zásadnú vec

BIRMINGHAM - Tiffany Daviesová (23) z anglického Birminghamu zviedla do postele za dva roky sto mužov. Nápadníci však netušili, že príťažlivá bruneta sa v skutočnosti narodila ako muž a ženu z nej spravili až lekári a hormóny.

slovakia

left justify in out

O záujem mužov nemá núdzu, no nie je k nim úplne úprimná, to, že kedysi bola mužom im poctivo zamlčuje. Množstvom sexuálnych partnerov isto predbehla mnoho iných, od prírody skutočných žien.

 

Tiffany sa narodila ako chlapec, ktorého pomenovali Niall. Prezradila, že už ako dvanásťročné dieťa vedela, že sa chce stať ženou. Akonáhle dosiahla plnoletosť, rozhodla sa pre zmenu pohlavia. Ako žena slávi u opačného pohlavia úspech, ale ako tvrdí, sex jej nestačí. Má problém nájsť si partnera, s ktorým by bola dlhšie než len jednu noc.

 

"Som oveľa príťažlivejšia než väčšina skutočných žien, mám pekný mejkap a dlhé hnedé vlasy. Dievčatá na mňa žiarlia, pretože vyzerám skvelo. Keď som vonku, muži mi často skladajú komplimenty. Ale i tak som ešte nenašla toho pravého," povedala brunetka. Tiffany, ktorá sa kedysi živila ako eskort, nechýba sebavedomie. Momentálne nemá žiadnu stálu prácu, občas si privyrába ako glamour modelka. A popritom dúfa, že stretne "princa na bielom koni", ktorý sa o ňu postará a bude ju rozmaznávať.

 

img

 

img

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies