FOTO Brit si kúpil šesť Ferrari bez toho, aby ich videl, skúšobnú jazdu nechal McCarthyovi

NETKY.SK • 23 September 2016, 18:41 • 2 min
FOTO Brit si kúpil šesť Ferrari bez toho, aby ich videl, skúšobnú jazdu nechal McCarthyovi

KENT – Nemenovaný bohatý Brit sa pleskol po vačku za šokujúcich okolností. Kúpil šesť červených Ferrari bez toho, aby ich videl alebo sa na nich povozil.

slovakia

left justify in out

Na skúšobnú jazdu dokonca povolal špičkového pretekára Perryho McCarthya. Brit, ktorý žije v Singapure, navštívil pobočku Ferrari v Kente v júli. Pár týždňov potom ako sa vrátil do juhovýchodnej Ázie, si objednal štyri vozidlá, ktoré však počas jeho návštevu v showroome neboli.

 

Predajca neskôr dostal zákazky na ďalšie dve autá, čím sa cena nákupu navýšila na vyše 692,700 eur.

 

"Tri alebo štyri týždne po tom, čo sa vrátil do Ázie, si kúpil štyri autá. Krátko na to ale objednávku rozšíril na šesť kusov, lebo si uvedomil, že má viac priateľov, ktorým by sa auto zišlo," povedal riaditeľ predaja Jeff Fosker. „Jedinou jeho podmienkou bola závodná červená farba,“ dodal.

 

Štedrý Brit sa rozhodol pre modely Ferrari 360 Spider, Ferrari F355 Spider, Ferrari 355 F1 Berlinetta, Ferrari 512 TR, Ferrari 328 GTB a Ferrari 328 GTS, pričom všetky boli v rokoch 1987 až 2001.

 

Muž, ktorý si neželal byť menovaný videl svoj veľký nákup po prvýkrát počas minulého víkendu v sprievode kamarátov, ktorí predviedli, ako zo športových áut vyťažiť maximum.

 

Fosker ešte prezradil, že zákazník si objednal dve ukážkové jazdy, jednu cez Škótsko a druhú cez Francúzsku oblasť Champagne.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies