FOTO Brazílska zametačka ulíc sa stala internetovou senzáciou, bude z nej modelka

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 19:00 • 2 min
FOTO Brazílska zametačka ulíc sa stala internetovou senzáciou, bude z nej modelka

RIO DE JANEIRO – Rita Mattos pracuje ako zametačka ulíc, avšak jej život sa obrátil naruby po tom, čo sa stala internetovou senzáciou.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročná Rita sa stala „celebritou“ doslova cez noc a dokonca uvažuje aj o tom, že vymení čistenie ulíc Ria de Janeira za kariéru modelky.

 

Dobre tvarovaná modelka má tisíce nových fanúšikov. Najskôr sa jej popularita nepáčila, pretože ľudia ju diskriminovali voči jej menej pekným kolegyniam.

 

Pre brazílsky denník Extra povedala: „Ľudia sú prekvapení, keď vidia pekné dievča pracovať ako upratovačku ulíc. Tvrdia, že si môžem nájsť lepšiu prácu. Ale prečo by mali byť upratovačky ulíc škaredé? Ľudia majú voči nim predsudky. Som hrdá na to čo robím. Okrem tvrdej driny si užijem aj kopu zábavy.“

 

Rita zarobí asi 470 eur mesačne. Už však má svojho agenta a chystá sa na prácu modelky. Dokonca povedala, že nemá problém s nahotou.

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies