FOTO Polícia zastavila v Bratislave Mikuláša na motorke: Nemal prilbu, telefonoval a jeho motorka bola kradnutá

NETKY.SK • 5 December 2016, 11:47 • 2 min
FOTO Polícia zastavila v Bratislave Mikuláša na motorke: Nemal prilbu, telefonoval a jeho motorka bola kradnutá

BRATISLAVA - Nezvyčajný pohľad sa naskytol v sobotu poobede policajnej hliadke, ktorá spozorovala v okolí obchodného domu na Dudvážskej ulici v Bratislave motocyklistu v mikulášskom odeve, ktorý s prilbou prevesenou cez pažu počas jazdy telefonoval.

slovakia

left justify in out

Osemstoeurová pokuta hrozí mužovi, ktorý prezlečený za Mikuláša, jazdil na motorke bez potrebných dokladov. Policajti si ho všimli pri obchodnom dome v bratislavskej Vrakuni. S prilbou prevesenou cez pažu počas vedenia motocykla telefonoval.

 

"Okrem toho, že vodič motocykla sa na výzvu policajta nevedel preukázať dokladmi potrebnými na vedenie a prevádzku motocykla policajti zistili, že motocykel nemá originálne evidenčné číslo. Následnou lustráciou v policajných evidenciách bolo zistené, že vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia na vedenie motocykla a po motocykli je vyhlásené medzinárodné pátranie," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

Policajti preto "Mikulášovi" ďalšiu jazdu zakázali a motocykel zaistili. "Vodičovi za nepoužitie ochrannej prilby, za používanie telefónneho prístroja počas vedenia motocykla, za jazdu bez príslušného vodičského oprávnenia hrozí sankcia od 150 do 800 eur a zákaz činnosti do troch rokov. Vecou sa naďalej zaoberáme," doplnila Mihalíková




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies