FOTO Braňo Mojsej je opäť zadaný: Noriku vymenil za ďalšiu úspešnú podnikateľku

NETKY.SK • 18 August 2016, 11:31 • 2 min
FOTO Braňo Mojsej je opäť zadaný: Noriku vymenil za ďalšiu úspešnú podnikateľku

PREŠOV – Braňo Mojsej (48), ktorý bol roky ženatý s košickou podnikateľkou Norou Mojsejovou (57), má údajne novú partnerku. A rovnako ako jeho ex je úspešná podnikateľka.

slovakia

left justify in out

Koncom roka 2012 sa Braňo s Norou rozviedli a prominentný pár, ktorý Slovákov pustil do svojho súkromia nadobro skončil. Teraz podľa informácií má Braňo Mojsej novú priateľku.

 

Ide o 41-ročnú podnikateľku Janu z Prešova. Údajne ide o veľmi úspešnú biznismenku a jej obchodné aktivity siahajú až na Srí Lanku. Tam sa v poslednom čase často zdržiaval aj Braňo.

 

img

 

Dvojica má dokonca spolu aj jednu firmu, ktorá vznikla zlúčením Braňovej starej firmy a dvoch firiem podnikateľky z Prešova. Konateľom spoločnosti je Braňo.

 

Braňo sa však ku svojmu novému vzťahu nechce vyjadrovať, o čom informoval aj vo videu na svojom facebooku. „O svojom súkromí momentálne s nikým nehovorím,“ povedal Braňo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona