FOTO Bola to vraj profesionálka: Keď rodina dostala vyretušované fotky, ani sa nespoznala

NETKY.SK • 15 Január 2018, 18:30 • 2 min
FOTO Bola to vraj profesionálka: Keď rodina dostala vyretušované fotky, ani sa nespoznala

JEFFERSON CITY - Rodina z Missouri sa minulý rok v máji nechala nafotiť u „profesionálnej“ fotografky. Teda ona sa označovala za „profesionálku“, jej výtvory ale hovoria o niečom inom.

slovakia

left justify in out

Rodina sa s fotografkou stretla za krásneho slnečného dňa v parku, kde ich nafotila. Na hotové fotografie však čakali niekoľko mesiacov.

Fotografie, ktoré im záhadná žena poslala však vyzerajú ako pokus o zlý vtip. No povedzte, či by ste si takúto rodinnú fotku vystavili v obývačke?

 

 

Asi nie... Matka rodiny Pam Zaring, to našťastie zobrala s humorom. Čo iné jej ostávalo. Fotografie zdieľala na internete, aby pobavila aj zvyšok ľudstva.

 

„Fotografka nám povedala, že tiene na fotografiách boli veľmi zlé. Ten deň bol ale krásny a slnečný bez jediného mraku. Obhajovala sa aj tým, že profesor ju nenaučil retušovať. Pokojne to zdieľajte ďalej. Skutočne som sa takto dobre nezasmiala už roky. Toto však oficiálne nemal byť vtip, ale jej výsledný produkt,“ napísala Pam na Facebooku k fotografiám. 

 

img

img

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies