FOTO Blondínka cestuje s cudzími mužmi na luxusné dovolenky, ale nie je to žiadna zlatokopka

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 16:00 • 2 min
FOTO Blondínka cestuje s cudzími mužmi na luxusné dovolenky, ale nie je to žiadna zlatokopka

KENT - Ako by ste nazvali niekoho, kto cestuje po svete s bohatými cudzincami, ktorých stretáva cez internet a za nič neplatí? Zlatokopka alebo ľahké dievča nie sú tie správne pojmy. V skutočnosti sa jedná o takzvané „luxusné cestovateľky.“

slovakia

left justify in out

Natalie Wood (30) absolvovala už okolo 80 rande s rôznymi mužmi po celom svete, no tvrdí, že nie je žiadna zlatokopka ale „luxusná cestovateľka.“

 

Natalie na internete objavila stránku, kde si bohatí ľudia hľadajú spolufinancovateľov, aby na dovolenke neboli osamotení a zároveň sa očakáva, že zo spoločného výletu môže vzniknúť aj seriózny dlhodobý vzťah.

 

Blondínka cestovala do miest ako napríklad Turecko, Abu Dhabi, Dubaj, Maldivy, Austrália, Kuvajt či Spojené štáty, kde mala vždy zaplatenú letenku, ubytovanie, stravu a dokonca aj „vreckové“ na darčeky rôzneho druhu značkového tovaru.

 

img

 

Kozmetička z Kentu odhaduje, že všetky jej rande na cestách mohli zatiaľ stáť približne 60 000 libier (74 382 euro), ale ako sama tvrdí, nepočíta to.

 

Jej motivácia pre luxusné randenie vraj nie sú peniaze, ale túžba po nájdení toho správneho partnera a perspektívneho vzťahu.

 

img

 

"Zbožňujem cestovanie, tak som sa rozhodla zaregistrovať na cestovateľskej stránke v nádeji, že nájdem mužov, ktorí majú rovnakú vášeň ako ja,“ vysvetľuje. "Bola som na výlete s okolo 80 mužmi z celého sveta a všetci boli úžasní. Ľudia ma niekedy nazývajú zlatokopka, ale ja preferujem názov luxusná cestovateľka. Myslím, že na moje dobrodružstvá iba žiarlia,“ dodáva.

 

Ako ďalej tvrdí, je slobodná a rada spoznáva nových ľudí. "Väčšina mužov je o niečo staršia ako ja, sú to úspešní podnikatelia, ktorí sú unavení z osamoteného cestovania, pričom majú dostatok finančných prostriedkov, aby ma mohli zobrať na dovolenku so sebou,“ hovorí.

 

Sex podľa Natalie nie je vždy nevyhnutný, ale zároveň sa nedá nikdy vylúčiť. Nedávno si kúpila jednosmernú letenku do Miami, kde dúfa, že bude pokračovať v hľadaní toho správneho muža.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies