FOTO Blogerke sa pokazil silikónový implantát, teraz má štvorcové prso!

NETKY.SK • 7 Február 2018, 15:31 • 2 min
FOTO Blogerke sa pokazil silikónový implantát, teraz má štvorcové prso!

MOSKVA - Blogerka zaoberajúca sa kozmetikou a inými skrášľovacími metódami chce žalovať plastickú kliniku, kde si pred 13 rokmi dala "urobiť prsia." Jeden z jej silikónových implantátov sa nejakým spôsobom pokazil a teraz má namiesto pekného oblého prsníka hranatý útrvar.

slovakia

left justify in out

Julia Debbagkh fotografiu svojho zdeformovaného hrudníka verejne zdieľala. Samozrejme, že sa jej trápenie nezaobišlo bez komentárov. Ľudia jej fotografiu začali hromandne šíriť s popiskom "štvorcové prsia".

 

"Dúfam, že tvoje ďalšie prsia budú v tvare trojuholníka", napísal nejaky neprajník.

 

"Koho sú to prsia? Pozrite sa lepšie ...moje ... Môj silikón, ktorý mi slúžil 13 rokov," uverejnila k fotografii bloggerka, ktorá má čerstvých 30 rokov. Vysvetlila, že nie je roztrhnutý ale jednoducho zdeformovaný, posunutý.

 

img

 

Jediná možnosť, ako to napraviť, je ísť opäť pod skalpel. Prirodzene z toho nie je nadšená a za vinníka označila Ústav plastickej chirurgie a kozmetológie v Moskve. Tvrdí, že v tom čase malo zariadenie dobré meno. Julia zdôraznila, že nerobí žiaden extrémny šport, výrazne nepribrala ani neschudla a dokonca ani nerodila dieťa. Je presvedčená, že ona k zničeniu implantátu neprispela.

 

Ruskej televízii NTV dovolila natáčať jej návštevu a posudok u doktora Maxima Nesterenkoa z inej kliniky.  Ten potvrdil, že implantát bol zle vsunutý - teda nie pod sval.

 

img

 

"Tentokrát to urobíme správne. Odstránime staré implantáty a nové dáme pod sval. Tie nové budú moderné a majú celoživotnú záruku," vysvetlil Nesterenko.

 

"Moje prsia budú lepšie, ako kedykoľvek predtým," teší sa Julia.

 

Právnici ju oboznámili s tým, že od kliniky, ktorá jej urobila zlý zákrok, môže dostať odškodné v prepočte približne 14 000 eur .

 

Julia, ktorá sa javí ako nádherné prirodzené dievča, sa priznala, že si chirurgicky upravila aj tvar nôh a nosa. Do brady a pier si zase pichá špeciálne injekcie. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies