FOTO Bizarná svadba: Žena si zobrala samu seba, na princa už čakať nemienila

NETKY.SK • 28 September 2017, 10:36 • 2 min
FOTO Bizarná svadba: Žena si zobrala samu seba, na princa už čakať nemienila

LISSONE – Popri dnešnej honbe za kariérou sa stáva, že sa niektorí ľudia prebudia v zrelom veku a zistia, že nikoho nemajú. Začne sa rýchla „polovačka“ na partnera, no čas je nemilosrdný.

slovakia

left justify in out

Podobný osud postihol aj fitness inštruktorku Lauru Mesiovú. Tá už údajne 20 rokov čaká na toho pravého, no akosi stále nechodí. Či pre ňu nie je nikto „dosť dobrý“ alebo už prešvihla svoju „zlatú éru“, neuviedla. Tvrdí však, že je šťastná. Život o samote určite veselý nie je, no ak sa za šťastnú považuje, prajeme jej to.

 

 

Laura všetkým známym povedala, že ak si do 40-tky nenájde priateľa, vezme si samu seba. A tak sa aj stalo. Vernosť v dobrom aj v zlom si sľúbila v Lissone, v talianskom regióne Lombardia.

 

 

 

"Ak jedného dňa nájdem muža, s ktorým si budem môcť plánovať budúcnosť, budem šťastná, ale moje šťastie nezávisí od neho. Toto je moja rozprávková svadba - len bez okúzľujúceho princa," povedala novinám z La Repubblica.  

 

 

Po bizarnej ceremónii, kde hostí zabával aj Ramiro Humberto Romero, Laura nakrájala tortu zdobenú len nevestou na vrchole. Svadba snov ju vyšla  8 700 libier, avšak nie je zákonom uznaná a kedykoľvek sa so sebou môže rozviesť.

 

"Milujte sami seba pred tým, ako si vás zamiluje niekto iný," napísala k fotkám na Instagrame. Šťastná vydatá žena potom odletela na svadobnú cestu do Egypta, sama.

 

 

Amare se stessi è l'inizio di una storia d'amore..lunga tutta la vita ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Mesi (@lauramesi),

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies