FOTO Bartoliová za rok a pol zhodila enormných 28 kg

NETKY.SK • 27 November 2015, 13:56 • 2 min
FOTO Bartoliová za rok a pol zhodila enormných 28 kg

PARÍŽ - Francúzska bývalá tenistka Marion Bartoliová neprestáva udivovať figúrou úplne nových parametrov.

slovakia

left justify in out

Paradoxom je, že zatiaľ čo počas aktívnej športovej činnosti vždy patrila ku korpulentnejším dámam, teraz udivuje modelkovskou postavou. Wimbledonská šampiónka zo sezóny 2013 zhodila od mája 2014 enormných 28 kg, dostala sa z hodnoty 79 kg na 51 kg. Na vrchole kariéry mala 73 kg pri výške 173 cm. Najnovšie zaujala počas módnej prehliadky, z ktorej priniesla fotografiu prostredníctvom svojho twitterového konta. "Cítim sa skvele, šťastne a blažene. Mentálne som na tom lepšie, zbavila som sa tenzií, je vo mne oveľa viac energie," povedala 29-ročná Bartoliová podľa webu Gala a dodala, že nedávno musela britským pasovákom dokazovať svoju totožnosť, keďže aktuálny vizuál mal ďaleko od toho na snímke v doklade.

 


Otec Walter Bartoli, ktorý bol dlhoročným koučom svojej dcéry, mierne znepokojene podotkol: "Mala by sa mať na pozore, stabilizovať tú svoju hmotnosť a pribrať aspoň 3-4 kilá."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona