FOTO Bakalárska práca mladej študentky pobúrila Slovákov

NETKY.SK • 2 September 2016, 18:00 • 2 min
FOTO Bakalárska práca mladej študentky pobúrila Slovákov

TRNAVA – Na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave napísala študentka Veronika veľmi zaujímavú bakalársku prácu. Obal jej práce koluje po internete a šokoval mnohých Slovákov.

slovakia

left justify in out

Témou práce bol najznámejší slovenský rapper Patrik Vrbovský, známy pod pseudonymom Rytmus.  Názov práce je - „Fenomén Patrik ‚Rytmus‛ Vrbovský“ s podtitulom „Era Bengoro, Bozk na rozlúčku, Král zaj*bal“. Veronika za ňu dostala „Áčko“.

 

Obal Veronikinej bakalárky sa objavil na internete a pobúril mnohých užívateľov sociálnej siete Facebook. Podľa jej známeho Tomáša, Veronika prácu odovzdala s iným obalom, na ktorom nebol podtitul s vulgarizmom, ten si údajne nechala študentka dodatočne zhotoviť.

 

 

„Úroveň vzdelávania na Slovensku je na zaplakanie,“ napísala užívateľka Katarína o tejto nezvyčajnej téme a Andrej zdieľal rovnaký názor: „Táto práca musí mať hlboký prínos pre vedu na Slovensku.“

 

Napriek tomu, že tomu, že väčšina ľudí tému bakalárskej práce kritizovala, takmer všetci sa vyjadrili, že by si ju radi prečítali. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies