FOTO Axl Rose si zlomil kosť v chodidle

NETKY.SK • 9 Apríl 2016, 10:57 • 2 min
FOTO Axl Rose si zlomil kosť v chodidle

LOS ANGELES - Spevák americkej kapely Guns N' Roses Axl Rose si zlomil jednu z kostí v ľavom chodidle. Päťdesiatštyriročný hudobník to oznámil prostredníctvom videa, ktoré zverejnil na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

slovakia

left justify in out

V ňom lekárka informuje o zranení i následnej operácii, ktorú Rose podstúpil. “Toto sa stane, keď robíte niečo, čo ste nerobili 23 rokov,” okomentoval úraz samotný spevák. Rose sa podľa portálu TMZ zranil 1. apríla počas neohláseného koncertu v jednom z losangeleských klubov. O zranení pritom informoval len niekoľko hodín pred piatkovým dlho očakávaným koncertom v Las Vegas, kde má kapela zahrať aj dnes. Formácia má okrem toho vystúpiť na festivale Coachella a 23. júna vyraziť na severoamerické turné Not in This Lifetime. Zranenie si nevyžiadalo zmeny v plánovaných koncertoch.

 

Guns N' Roses vznikli v roku 1985 a svoju najväčšiu slávu zažili po vydaní debutovej nahrávky Appetite For Destruction (1987) s hitmi ako Welcome To The Jungle, Sweet Child O' Mine a Paradise City. Kapela na úspech prvého albumu nadviazala nahrávkou G N' R Lies (1988) a potom v roku 1991 štúdiovkami Use Your Illusion I a Use Your Illusion II, ktoré vyšli v ten istý deň. Žánrovo pestré nahrávky obsahovali single You Could Be Mine, Don't Cry, Live And Let Die, November Rain, Knockin' On Heaven's Door, Civil War a Estranged. Členovia formácie, predovšetkým spevák Axl Rose a Slash, sa však čoraz viac hádali a nenahrávali nové skladby. V roku 1993 ešte vydali album coververzií "The Spaghetti Incident?" a v argentínskom Buenos Aires odohrali posledný koncert v najslávnejšej zostave. Slash z kapely odišiel v roku 1996. Po dlhých rokoch skupina vydala v novembri 2008 štúdiový album Chinese Democracy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona