FOTO Austrália má svetový unikát: Začali tu vydávať svadobný magazín, nie však hocijaký

NETKY.SK • 27 Október 2017, 15:00 • 2 min
FOTO Austrália má svetový unikát: Začali tu vydávať svadobný magazín, nie však hocijaký

Austrália má na konte raritu, ktorú zatiaľ nenájdeme nikde inde na svete.

slovakia

left justify in out

Tara Baker a Arlia Hassell tvoria pár už nejaký čas. Sú to lesbičky, ktoré sa rozhodli, že spolu strávia celý zvyšok života, a tak sa vzali. Popri tom, ako organizovali svoju svadbu narážali na množstvo problémov súvisiacich s tým, že trh nie je prispôsobený na svadby tohto druhu. Rozhodli sa preto, že svoje skúsenosti zúročia a pomôžu nimi aspoň ostatným párom, ktoré sa rozhodli pre spoločný sňatok. Založili si prvý svadobný magazín pre lesbičky na svete.

 

Magazín určený pre budúce nevesty, ktoré si povedia áno s ďalšou nevestou, funguje už niekoľko dní. Okrem tipov a trikov na výzdobu či svadobnú hostinu ponúka aj množstvo príbehov zo života, o ktoré sa rozhodli podeliť iné lesbické páry. Ponúka tiež rady pre predajcov s ambíciou poskytovať svoje služby okrem heterosexuálnych párov aj tým homosexuálnym.

 

Magazín je plný romantických fotografií krásnych neviest, ktoré dobrovoľne zasielajú ženy z celého sveta. Tara a Arlia sa vyjadrili, že hoci Austrália ešte oficiálne neuzákonila manželstvá rovnakého pohlavia vedia, že dámy to riešia alternatívne, pretože si túžia vyjadriť  lásku a oddanosť a k tomu patrí aj veľká oslava. Ich časopis im tak dokáže byť veľmi nápomocný.

 

 

Love stories that last a lifetime 💕 Photography @gabrielledphoto // HMU @meghana_rose // Dresses @simplyluxebridal

Príspevok, ktorý zdieľa Modern Lesbian Weddings (@dancingwithher),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona