FOTO Atentát na Merkelovú?! Muž so zbraňami narušil jej kolónu

NETKY.SK • 26 August 2016, 09:35 • 2 min
FOTO Atentát na Merkelovú?! Muž so zbraňami narušil jej kolónu

PRAHA – Polícia musela v Praha zastaviť muža v čiernom Mercedese ML, pretože narušil kolónu vozidiel, ktorá viezla Angelu Merkelovú. Polícia ho pomocou samopalov prinútila vystúpiť z auta. Muž mal v aute zbrane a putá.

slovakia

left justify in out

Muž sa so svojím čiernym Mercedesom snažil vojsť medzi policajné autá na križovatke ulíc Milady Horáková a Tychonovej. Polícia sa snažila muža ihneď zastaviť, ten sa ich však pokúsil vytlačiť z cesty.

 

img

 

„Môžem potvrdiť, že došlo k pokusu o narušenie kolóny Angely Merkelovej, avšak bol okamžite eliminovaný pražskými policajtmi z Cudzineckej polície, ktorí donútili vodiča zastaviť a s namierenými dlhými zbraňami aj vystúpiť z vozidla,“ povedal pre českú agentúru aktu.cz policajný hovorca Tomáš Hulan.

 

Muža zadržali a je obvinený z trestného činu útoku na verejného činiteľa. V aute mal teleskopický obušok, slzný plyn a putá. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies