FOTO Arogantné decko: Dospievajúca modelka sa chváli majetkom a pohŕda bežnými ľuďmi

NETKY.SK • 22 November 2016, 16:09 • 2 min
FOTO Arogantné decko: Dospievajúca modelka sa chváli majetkom a pohŕda bežnými ľuďmi

MOSKVA – Mladá ruská supermodelka (18) si po svojich výrokoch o priemerných ľuďoch vyslúžila ostrú kritiku a titul „arogantného rozmaznaného decka.“

slovakia

left justify in out

Alesya Kafelnikova, dcéra bývalého vrcholového tenistu Jevgenijho Kafelnikova, označila cestujúcich ekonomickou triedou za "malých ľudí", pretože nemajú na vlastný súkromný tryskáč.

 

Vychudnutá tínedžerka na sociálnej sieti zverejnila fotografiu svojho súkromného ​​stroja, ktoré odfotila na letisku z okna dopravného lietadla s komentárom: „Toto je môj tryskáč, ale dnes som sa rozhodla zalietať si s malými ľuďmi.“

 

img

 

Mnoho z jej fanúšikov ju obvinilo z arogancie a opovrhovania. "Je to arogantné decko. Dostala päť minút slávy a myslí si, že je hviezda. Hlupaňa," napísal jeden z užívateľov. "Prial by som si, aby na nej bolo viac mäsa, potom by som mohol povedať, že je atraktívna," vyjadril sa iný.

 

 

@bestfriendfactory 💔

Fotka uverejnená používateľom Alesya🐉Kafelnikova (@alesyakaf),

 

Kafelnikova údajne zarába ako modelka takmer 3000 euro za deň, pričom sa zúčastňuje prestížnych udalostí s vysokým profilom vrátane London Fashion Week.

 

Odkedy dovŕšila 18 rokov, zdá sa, že sa zúfalo snaží zajať a prezentuje sa ako otvorená a drzá osobnosť. Jej vlasy prešli počas krátkej doby mnohými farbami od tmavohnedej, cez blond až po ružovú. Zverejňuje fotografie v provokatívnych pózach a netají sa ani užívaním drog. Za svoj finálny cieľ označila neslávne známy „klub 27,“ do ktorého patria zosnulé osobnosti z hudobného priemyslu ako Jimi Hendrix, Kurt Cobain a Amy Winehouse, ktorí v tomto veku zomreli. "Jedného dňa sa pripojím ku klubu 27, ale ešte mám pred sebou deväť rokov," napísala Alesya.

 

 

Soul Full

Fotka uverejnená používateľom Alesya🐉Kafelnikova (@alesyakaf),

 

 

God save the queen 👌🏻@bestfriendfactory

Video uverejnené používateľom Alesya🐉Kafelnikova (@alesyakaf),

 

 

Oh mademoiselle 🌂

Fotka uverejnená používateľom Alesya🐉Kafelnikova (@alesyakaf),

 

Ďalším jej výrokom bolo, že chce „sneh,“ čo je spoločný slangový výraz pre kokaín. Pridala aj fotografiu s rozšírenými zreničkami, kde potvrdzuje prítomnosť látky v jej tele.

 

Kafelnikovej otec je bývalá tenisová jednotka, ktorý vyhral dva grandslamové tituly dvojhry: v roku 1996 French Open a Australian Open v roku 1999.

 

 

“Kiss me until I forget how terrified I am of everything wrong with my life."

Fotka uverejnená používateľom Alesya🐉Kafelnikova (@alesyakaf),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona