FOTO Americkí policajti zažili vianočné prekvapenie: Dôchodkyňa ich dojala k slzám

NETKY.SK • 13 December 2017, 17:0 • 2 min
FOTO Americkí policajti zažili vianočné prekvapenie: Dôchodkyňa ich dojala k slzám

Polícia v americkom štáte Ohio si pomýlila adresy a vpadla do nesprávneho domu. To čo tam našli ich rozplakalo.

slovakia

left justify in out

Dvaja policajti z Ohia mali zasahovať v jednom z domov na ulici v husto obývanej štvrti. Nedopatrením si však pomýlili adresu a vyvalili dvere domu nič netušiacej dôchodkyne. Keď však zbadali, čo staršia pani práve robí, ostali v nemom úžase.

 

Prekvapená babička práve robila vianočnú výzdobu. V jej obývacej izbe sa vynímal stromček, ktorý bol nádherne ozdobený sklenenými dekoráciami, pričom na každej z nich bolo meno iného policajta. Uctila si tak všetkých mužov zákona, ktorý v priebehu roka padli v službe. Nezabudla dokonca ani na policajných psov. Každý tam mal svoju, vlastnoručne vyrobenú guľu s menom a dátumom smrti.

 

Policajtov to natoľko dojalo, že privolali aj kolegov, pretože taký pohľad si nemohli nechať ujsť. Skonštatovali, že toto nemohla byť náhoda, ale osud. Obvykle totiž k zámenám adries nedochádza a navyše, do príbytku milej pani vtrhli len chvíľu po tom, ako svoj stromček dokončila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona