FOTO Americkí policajti objavili v dome zadržaného dílera vyše 7-tisíc strelných zbraní

NETKY.SK • 28 Október 2015, 10:28 • 2 min
FOTO Americkí policajti objavili v dome zadržaného dílera vyše 7-tisíc strelných zbraní

PAGELAND - Viac než 7000 ukradnutých strelných zbraní objavili bezpečnostné sily v americkom štáte Južná Karolína v dome miestneho muža, ktorého prišli zadržať pôvodne pre obvinenia z obchodovania s drogami.

slovakia

left justify in out

Miestni policajti spolupracujúci so štátnymi i federálnymi zložkami skonfiškovali v dome a sklade podozrivého v meste Pageland podľa odhadov 7000-10.000 ukradnutých zbraní, ako aj muníciu a stovky ďalších predmetov, informovala v utorok televízia WBTV.

 

Muža prišli zadržať minulý piatok na základe zatykača vydaného pre obvinenia z nelegálneho obchodovania s ópiom a heroínom. Tento utorok polícia oznámila, že potrvá dva až tri týždne, kým všetky zbrane preberú. Pomocou databázy sériových čísel sa pokúsia vrátiť ich zákonným majiteľom.

 

Nie je jasné, čo mal muž v úmysle s týmito zbraňami robiť. Vyšetrovatelia predpokladajú, že preňho pracovali aj iní zlodeji. Jeho sused podľa WBTV uviedol, že vedľa zadržaného býva celý svoj život, no nikdy v ňom neskrslo podozrenie, že by doma hromadil zbrane.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies