FOTO Američanka našla pred dverami zvláštnu rastlinu, o pár týždňov prišla nočná mora!

NETKY.SK • 8 Máj 2018, 14:00 • 2 min
FOTO Američanka našla pred dverami zvláštnu rastlinu, o pár týždňov prišla nočná mora!

Mladá žena z amerického Indianapolis zažila obrovský šok po tom, čo na schodoch pred svojim domom našla záhadný koreň.

slovakia

left justify in out

Mladá mamička našla nedávno pred svojim domom na schodoch pohodený zvláštny útvar. Vyzeralo to ako konár z veľmi zvláštneho stromu, no nedokázala určiť, o čo ide, ani to, ako sa to pred jej vchodové dvere dostalo. Nakoľko ju netradičnosť pozostatku rastliny veľmi zaujala, rozhodla sa, že sa pokúsi vypátrať, o čo ide. Najskôr teda uverejnila na sociálnej sieti fotografiu „konára“, kde priateľov žiadala o radu: "Skúste mi povedať, čo to vlastne je. Zelenina, zviera, liaheň mimozemšťanov? Má to byť prekliatie alebo požehnanie?". Ako sa neskôr ukázalo, liaheň to skutočne bola, nie však mimozemská.

 

Nakoľko sa žene nepodarilo získať žiadne informácie o tajuplnom objekte z jej záhrady, rozhodla sa, že ho vezme k sebe do práce a ukáže ho kolegom. Pracovala v nemocnici, preto sa domnievala, že práve tu by mohla zistiť pravdu. Rastlinu teda uložila do plastového vrecka a odviezla ju autom so sebou. Žiaľ, nič nezistila a plastové vrecko na zadnom sedadle svojho automobilu zabudla. O týždeň však prišla pohroma!

 

O niekoľko dní potrebovala Američanka odviezť svoje deti do knižnice. Nasadli preto do auta a vyrazili. Po chvíli jazdy sa však deti vydesili a oznámili matke, že na zadných sedadlách je množstvo červov. Okamžite zastavili a vystrašení vystúpili von.

 

Žena si najskôr myslela, že deti za sedadlo zastrčili nejaké jedlo, ktoré bolo príčinou pohromy, keď sa však pozrela lepšie, pochopila, že pravda je inde. Záhadný koreň bol zjavne hniezdom tejto hávede, ktorá sa vyliahla priamo do auta. Hoci doposiaľ nie je známe, o čo presne šlo, zistilo sa, že rastlina pochádzala z tropických krajín.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies