FOTO Ako z filmu Podivuhodný prípad Benjamina Buttona: Novorodenec vyzerá ako starček

NETKY.SK • 29 September 2016, 13:40 • 2 min
FOTO Ako z filmu Podivuhodný prípad Benjamina Buttona: Novorodenec vyzerá ako starček

MAGURA – Ako z filmu Podivuhodný prípad Benjamina Buttona! V Bangladéši sa narodil chlapček, ktorí trpí genetickou poruchou, kvôli ktorej vyzerá ako starý človek.

slovakia

left justify in out

Minulý týždeň v nedeľu sa v regióne Bangladéša Magura narodil chlapec so scvrknutým telíčkom a hlbokými vráskami na tvári. Jeho diagnóza je progéria – ochorenie, ktoré vedie k predčasnému starnutiu.

 

Smutný osud chlapčeka zaujíma ľudí z okolia, a tak sa chodia na neho pozerať, aby sa na vlastné oči presvedčili, či je príbeh o dieťati s tvárou starca pravdivý. Osud chlapca je však smutný, pretože mu lekári nedávajú príliš veľké šance na dlhý život.

 

Rodičia sa zo svojho dieťaťa tešia. "Nemáme žiadny dôvod na to, aby sme boli nešťastní pre to, ako vyzerá náš syn,“ povedal otec Biswajit Patro, ktorý už má spolu s jeho manželkou Parulou jednu dcéru.

 

Ich syn je nateraz v poriadku, avšak lekári nevedia odhadnúť, ako to s ním bude aj naďalej, pretože ľudia postihnutí progériou starnú 5 až 10-krát rýchlejšie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies