FOTO Ak sa necháte v kaviarni zavrieť do rakvy, dostanete zľavu: Čo tým jej majiteľ sleduje?

NETKY.SK • 24 Máj 2018, 17:00 • 2 min
FOTO Ak sa necháte v kaviarni zavrieť do rakvy, dostanete zľavu: Čo tým jej majiteľ sleduje?

V Bangkoku sa nachádza kaviareň, ktorá ponúka veľmi netradičný zážitok. Ak ho absolvujete, získate zľavu.

slovakia

left justify in out

Bangkok je známy mnohými tematickými podnikmi a kaviarňami. Každý si tu dokáže nájsť to svoje či už v oblasti preferovaného hudobného štýlu, komixu, rozprávky a podobne. V tejto kaviarni vás však privíta smrtka.

 

Kaviareň patriaca profesorovi a sociálnemu výskumníkovi Veeranutovi Rojanaprapaovi je mierne morbídna. Celý interiér pôsobí pochmúrne, v nápojovom lístku nájdeme dobroty s názvom Smrť, Bolesť či Mŕtve čokoládové smoothie a aby toho nebolo málo, súčasťou vybavenia je aj rakva, do ktorej vás zatvoria, ak si trúfnete.

 

Znie to veru všeliako, tí ktorí tento podnik navštívili prezradili, že sa cítili ako na pohrebe. Veeranutovým cieľom bolo práve to. Chcel totiž dosiahnuť, aby si každý jeho zákazník uvedomil svoju smrť. Tvrdí, že ľudia, ktorí na vlastnú pominuteľnosť zabúdajú sa ženú len za peniazmi, sú chamtiví a nahnevaní. Pobyt na takomto mieste by im mal pripomenúť, aké dôležité je mať v sebe pokoru.

 

 

what a good question. 🤔 #tuesday #justthinking #goodvibes

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin Kenny (@kennygaga),

 

Pokiaľ naberiete odvahu, na niekoľko minút vás zatvoria do rakvy. Samozrejme, telefón a všetky komunikačné zariadenia si z vrecák vyložíte. Budete nútení stráviť čas v malom priestore a tme len sami so sebou. Ľudia atakovaní nespočetným množstvom podnetov modernej doby to podľa majiteľa potrebujú ako soľ. A za odmenu dostanete zľavu na kávu!

 

 

ความ​ตาย​ไม่​น่า​กลัว​

Príspevok, ktorý zdieľa boy jakkrit (@boy.jakkrit),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies