FOTO Ak máte obuté tieto pohodlné topánky, do VIP priestorov na letisku vás nepustia!

NETKY.SK • 19 December 2017, 14:00 • 2 min
FOTO Ak máte obuté tieto pohodlné topánky, do VIP priestorov na letisku vás nepustia!

Členka kapely Human League zažila nepríjemnú situáciu, keď ju kvôli "nevhodnej" obuvi nevpustili do VIP salónu na letisku.

slovakia

left justify in out

Joanne Catherallová so svojou kapelou Human League často cestuje. Nakoľko sa presúva po vyčerpávajúcich a fyzicky náročných koncertoch, zvykla si využívať služby takzvaných VIP priestorov, kde nachádza oveľa väčší pokoj ako v bežných kaviarňach svetových letísk.

 

Keď sa vracala z Melbourne, ostala verná svojim zvykom a vydala sa do súkromného salónu jednej z aeroliniek. Nakoľko je už skúsenou klientkou v podobných zariadeniach vie, že sa tu vyžaduje istý dress code. Nevpustia sem nikoho v športovom alebo znečistenom, či inak zanedbanom oblečení, ani ľudí v plážovej obuvi a papučiach. Napriek tomu sa do týchto priestorov nedostala. Zamestnancom sa totiž nepozdávala jej zimná obuv, ktorá podľa nich pôsobila ako papuče.

 

img

Zdroj: Facebook

 

Joanne to rozhorčilo, pretože ide o obuv, ktorá je známa po celom svete a nosí ju veľké množstvo žien a to aj z radov známych osobností. Nevie si preto vysvetliť postoj personálu, ktorý čižmy označil za papuče.

 

Letecká spoločnosť, ktorá VIP salónik prevádzkuje, si ale naďalej stojí za svojim. Podobná obuv, napriek svojmu komfortu, na takéto miesto nepatrí, a preto apelujú aj na ostatných pasažierov, aby do budúcna pri návšteve prevádzok tohto typu zvolili radšej iný druh topánok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona