FOTO Adam Ďurica odštartoval zimné turné, publikum v Leviciach dostal do varu

NETKY.SK • 10 Február 2016, 10:25 • 2 min
FOTO Adam Ďurica odštartoval zimné turné, publikum v Leviciach dostal do varu

BRATISLAVA - Adam Ďurica vycestoval na zimné turné a hneď prvý koncert v Leviciach bol úspešný. Fanúšičky sa dostali do varu pri hitoch Neľutujem, Mandolína, Láska-Veda či Predpoveď počasia.

slovakia

left justify in out

Na pokračovanie Mandolína Tour sa mladý spevák vybral po veľkom úspechu minuloročného turné. Ako hosťa si opäť pozval Zuzanu Smatanovú. Po Leviciach navštívi Adam Ďurica ešte ďalších šesť miest, už dnes večer koncertuje v Lučenci, ďalšími budú Senica (11.2.), Komárno (12.2.), Praha (15.2.), vrcholom budú dva špeciálne koncerty v Košiciach (5.4.) a Bratislave (7.4.).

 

"Atmosféra v Leviciach bola skvelá a ja som rád, že som si vybral toto mesto pre Mandolína Tour. Mal som ciťák, že tu by to mohlo byť dobré, pretože asi pred rokom sme tu vystupovali a reakcie boli vtedy neskutočné. Levice ma perfektne nakopli na zvyšok turné. Tento koncert, ako aj celé turné, je predovšetkým o albume Mandolína. Program je vystavaný z pesničiek z neho, ktoré však hráme v koncertných úpravách. Myslím si, že Predpoveď počasia, Láska-Veda a Tak to vidím ja sa Levičanom veľmi páčili v live prevedení. A samozrejme, žiaden môj koncert nemôže byť bez piesne Mandolína a Neľutujem, ktoré sú už tradične vrcholom večera a inak to nebolo ani tentoraz," uviedol pre médiá spevák.

 

Koncerty na turné pripravuje tím 17 ľudí, s ktorými sa Adamovi výborne spolupracuje. Cítiť to na výsledku a aj preto majú podľa neho koncerty taký úspech. "Na pódiu je nás päť, okrem mňa bubeník Miro Hank, basgitarista Michal Šimko, klávesák Martin Bukový a gitarista Milan Medek. S touto zostavou som naozaj spokojný," dodáva Adam.

 

Hosťom Adamovho zimného turné je podobne ako vlani speváčka Zuzana Smatanová, s ktorou spievajú aj spoločné dueto Miesta. Program je síce na jednotlivých koncertoch rovnaký, sympatický muzikant nevylučuje zmeny.

 

"Musím povedať, že mám rád prekvapenia a často sa aj na pódiu rozhodujem podľa danej situácie. Niekedy aj niečo zmením, lebo to práve vtedy tak cítim. Ako napríklad aj tu, keď som videl, že sa levické publikum naozaj tešilo zo Zuzkinej pesničky. Tak som ju ešte raz zavolal na pódium na jej krátky prídavok, nech si ju Levice ešte užijú," dodal Hlohovčan Adam Ďurica. Vstupenky na koncerty sú k dispozícii v sieti predpredaj.sk. TASR informovala PR manažérka spoločnosti Propaganda House Nora Krchňáková.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies