FOTO a VIDEO Železní hasiči si opäť zmerali sily v náročných úlohách, poznáme víťazov

NETKY.SK • 24 Jún 2017, 13:29 • 2 min
FOTO a VIDEO Železní hasiči si opäť zmerali sily v náročných úlohách, poznáme víťazov

BRATISLAVA - V sobotu 17. júna sa na ihrisku v Abraháme uskutočnil 5. ročník nočnej súťaže Železný hasič.

slovakia

left justify in out

Do súťaže jednotlivcov sa prihlásilo 24 hasičov z dobrovoľných aj profesionálnych zborov. Na súťažiacich tento rok čakalo až 8 náročných disciplín v troch kategóriách - ženy, muži do 30 rokov a muži nad 30 rokov. Súťažilo sa do neskorých nočných hodín, krátko po polnoci nasledovalo vyhodnotenie súťaže a vyhlásenie výsledkov.

 

Po odovzdaní cien nasledoval slávnostný ohňostroj pri príležitosti 20.výročia znovu založenia DHZ Abrahám. V kategórii ženy sa na prvom mieste s časom 2 minúty 45 sekúnd umiestnila Lucia Míková z DHZ Gáň. V kategórii muži do 30 rokov zvíťazil Eduard Fedorco z DHZ TU Zvolen s časom 3 minúty 48 sekúnd.

 

Víťazom kategórie muži nad 30 rokov sa s časom 3 minúty 26 sekúnd stal Adrián Ficík z TFA Team Slovakia. Po súťaži nasledovala zábava až do skorých ranných hodín. Chceli by sme sa poďakovať hasičom za účasť a predvedené výkony.

 

Takisto našim sponzorom, bez ktorých by sa nám nepodarilo zorganizovať takúto kvalitnú akciu. Konkrétne Obecnému úradu v Abraháme na čele so starostom Ing. Igorom Némethom, VÚC Trnava, časopisu Friško, firmám CleanSol, Rovami, UNITEAM a mediálnemu partnerovi netky.sk.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies