FOTO a VIDEO Zamestnanci sa odvďačili svojmu šéfovi: Kúpili mu nové auto

NETKY.SK • 21 Júl 2016, 11:06 • 2 min
FOTO a VIDEO Zamestnanci sa odvďačili svojmu šéfovi: Kúpili mu nové auto

SAN FRANCISCO – Ak máte v práci šéfa, ktorý je milý a dokáže svojich zamestnancov motivovať, tak vás vaša práca určite baví a do roboty chodíte s radosťou. Takýmto šéfom je určite aj Dan Price, ktorý šéfuje spoločnosti Gravity Payments.

slovakia

left justify in out

O Danovi Priceovi sme už raz písali, a to konkrétne o jeho veľmi nezvyčajnom skutku. Dan si totiž znížil svoj ročný plat z 1 milióna dolárov na 70-tisíc, aby mohol každému svojmu zamestnancovi zabezpečiť rovnaký minimálny plat.

 

Firma Gravity Payments mala svoje lepšie a horšie dni, avšak to, čo spravili zamestnanci pre svojho šéfa svedčí o tom, že nálada v spoločnosti je výborná.

 

Zamestnanci spoločnosti zistili, že ich šéf Dan miluje elektromobily značky Tesla. Pred pol rokom sa rozhodli, že mu na jedno takéto auto našetria. Zamestnanci pripravili pre svojho šéfa prekvapenie, na ktoré určite nezabudne do konca života. Za jeho dobrý skutok mu Teslu darovali.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona