FOTO a VIDEO Veľký hrdina! Šofér Uber-u zachránil 16-ročné dievča z rúk pasákov

NETKY.SK • 30 December 2016, 15:59 • 2 min
FOTO a VIDEO Veľký hrdina! Šofér Uber-u zachránil 16-ročné dievča z rúk pasákov

ELK GROVE - Vodič alternatívnej taxi služby Uber zachránil mladé dievča pred budúcnosťou prostitútky.

slovakia

left justify in out

Jeho auto si na odvoz zavolali dve ženy: Destiny Pettway (25) a Maria Westly (31), pričom s nimi bola aj 16-ročná dievčina, ktorej meno polícia z etických dôvodom nezverejnila.

 

img

 

Maria Westly, Destiny Pettway a Disney Vang

 

Keith Avila počas cesty začul zvláštny dialóg. „Dve staršie ženy poúčali tú mladú a dávali jej sexuálne rady. Ďalej jej povedali, aby mu dala pusu na privítanie a spýtala sa ho, či nemá nejaké zbrane,“ povedal. „Mala veľmi krátku sukňu. Bolo jej vidno celé nohy až po zadok,“ Keith po čase začal tušiť niečo zlé. „ Bola tak mladá ale oblečená ako … (prostitútka),“ opisoval situáciu.

 

 

Šoféroval ďalej a pozorne ženy počúval a sledoval. Vysadil ich pred hotelom a okamžite zavolal políciu. Muži zákona bohužiaľ prišli neskoro na to, aby zabránili pohlavnému styku s 20-ročným Disney Vangom. Toho však zatkli a obvinili zo sexuáneho zneužívania neplnoletej osoby.

 

Polícii sa podarilo vypátrať a zatknúť aj Pettway a Westly, ktoré pôjdu na súd pre obvinenie z pasáctva. Dievča bolo umiestnené do ochrannej väzby.

 

Dôstojník Chris z polície v kalifornskom Elk Grove ocenil Keithove rýchle-myslenie. "Keby nič neurobil a šiel by ďalej, to dievča by zneužívali cudzí chlapi ešte dlhé dni, týždne alebo aj mesiace,“ povedal.

 

Informáciu priniesla stanica Kron4 News.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies