FOTO a VIDEO Veľkolepé otvorenie kasína v Macau: Prišli najväčšie hollywoodske hviezdy

NETKY.SK • 28 Október 2015, 09:24 • 2 min
FOTO a VIDEO Veľkolepé otvorenie kasína v Macau: Prišli najväčšie hollywoodske hviezdy

MACAO - Za účasti hollywoodskych hviezd Roberta De Nira a Leonarda DiCapria, ako aj oscarového režiséra Martina Scorseseho otvorili dnes večer miestneho času v niekdajšej portugalskej kolónii Macao, ktorá patrí od roku 1999 ako špeciálna administratívna jednotka pod čínsku jurisdikciu, nové luxusné kasíno.

slovakia

left justify in out

Súčasťou veľkolepého otvorenia hotela a kasína Studio City za 3,2 miliardy dolárov bola aj premiéra 15-minútovej snímky Martina Scorseseho s názvom The Audition, ktorú nakrútili s rozpočtom 70 miliónov dolárov práve pre túto príležitosť.

 

Scenárista Terence Winter (Vlk z Wall Street) napísal príbeh, v ktorom Robert De Niro a Leonardo DiCaprio stvárnili sami seba ako rivalov v kastingu o príťažlivú hereckú úlohu, a to práve v spomínanom kasíne a bez toho, aby tušili, že budú súpermi v súboji o angažmán. V snímke sa na krátky čas objaví aj ďalší americký herec Brad Pitt.

 

Nové kasíno je treťou prevádzkou firmy Melco Crown v spomínanom regióne. Na slávnostnom otvorení nechýbal ani jeho majiteľ, austrálsky miliardár James Packer, ktorého sprevádzala jeho priateľka, americká speváčka Mariah Carey.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies