FOTO a VIDEO Transrodová žena to prehnala s plastikou, takto to dopadlo

NETKY.SK • 11 Január 2016, 19:00 • 2 min
FOTO a VIDEO Transrodová žena to prehnala s plastikou, takto to dopadlo

RÍM - Transrodový muž, ktorý sa v 40 rokoch rozhodol byť ženou, minul na rôzne plastiky už viac ako 70-tisíc eur . Táto suma pravdepodobne nie je konečná, keďže Fulvia Pellegrino (56) tvrdí, že sa nezastaví dovtedy, kým nedosiahne dokonalosť. Fulvia má dokonca plnú podporu manželky, ktorá súhlasí s každou zmenou jej tela.

slovakia

left justify in out

Manželka priznala, že ich vzťah sa zmenil, pričom spolu vychádzajú skôr ako sestry než manželský pár. Fulvia podstúpila vyplnenie pier a brady, vloženie prsných implantátov štyrikrát, liposukciu a dokonca aj plastiku pozadia,ktorá sama stála 12-tisíc eur. V honbe za dokonalým telom a tvárou však plánuje ešte ďalšie operácie. "Nie som spokojná s mojím dokonalým telom, pretože nie je dokonalé. Dokonalosť je niečo iné," povedala Fulvia. Svoju odlišnosť si uvedomila, keď mala 15 rokov, no svoje chovanie musela dlho tajiť kvôli prísne nábožensky založenej rodine, v ktorej vyrástala.

 

„Otec mal troch synov a chcel mať iba synov,“ vysvetlila pre britský Mirror Fulvia. Svoje trápenie preto skrývala aj vtedy, keď sa pred 32 rokmi ešte ako muž stretla so svojou manželkou Marisou. Tajne však navštevovala gay kluby a v garáži sa tajne preobliekala do ženských šiat. Svoj zmätok maskovala prehnaným preukazovaním mužnosti na verejnosti, kupovala zbrane, drahé autá, pila pivo a chodila do strelnice.

 

"Je ťažké vyrastať s telom, ktoré nie je vaše," povedala Fulvia. V roku 2000 sa ale rozhodla ukázať pravdu a priznala sa manželke Marise. Tej chvíľu trvalo, kým sa s realitou zmierila, a vyhľadala aj pomoc psychológa. Dnes svoju polovičku plne podporuje.

 

Rodičia manželky však odmietli túto situáciu tolerovať. "Môj otec požiadal moju ženu, aby podpísala papier, aby ma poslali do psychiatrickej liečebne. Bolo to veľmi ťažké, keď môj otec zomrel, nenechali nás prísť na pohreb, pretože sa za nás hanbili. Jediní ľudia, ktorí ma prijali, boli moji bratia," vysvetlila Fulvia.

Aj napriek veľkému odporu zo strany rodiny, prešla v roku 2004 radikálnou premenou a podstúpila viacero plastických operácií. Drahé zákroky si vyžiadali aj finančné problémy, a tak predala svoje zbrane, autá aj dom vo Francúzsku. Netradičný pár momentálne žije z Marisinej mzdy.

 

Fulviou a jej výzorom nie sú nadšení ani obyvatelia Peveragna. "Vymýšľajú si o mne príbehy, že som prostitútka. Moji priatelia sa všetci vytratili, neprijali ma,“ posťažovala sa Fulvia, ktorá túži vyzerať ako americká transrodová pornohviezda Allanah Starr.

 

"Plastická chirurgia nie je droga, ale je to niečo, čo ľudia ako ja potrebujú. Nie som spokojná s mojou tvárou a inými časťami môjho tela. Nezastavím sa, chcem ísť dopredu, pretože to nie je dokonalé," dodala Fulvia.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona