FOTO a VIDEO Tragická nehoda na východnej D1: Kamión s pivom to napálil do cestárov, vodič neprežil

NETKY.SK • 26 August 2016, 10:26 • 2 min
FOTO a VIDEO Tragická nehoda na východnej D1: Kamión s pivom to napálil do cestárov, vodič neprežil

KOŠICE – Na diaľnici D1 medzi Košicami a Prešovom sa stala včera popoludní tragická nehoda, pri ktorej vyhasol život 26-ročného muža. Kamión prevážajúci pivo narazil do cestárov.

slovakia

left justify in out

„Na úrovni obce Ličartovce došlo k dopravnej nehode kamióna a vozidla údržby diaľnice, ktoré vykonávalo práce na vozovke. Na mieste zasahovali šiesti hasiči s dvoma kusmi techniky,“ povedal operačný dôstojník HaZZ Prešov.

 

"Dve osoby boli ľahko zranené, u vodiča bola konštatovaná smrť," povedal pre TV Markíza veliteľ zásahu Ľubomír Toďor. Dvadsaťšesťročný vodič ostal zaseknutý v kabíne, kde na následky zranení zomrel. Jeho spolujazdec a zamestnanec Národnej diaľničnej spoločnosti sú zranení.

 

 

Podľa polície bol na vine vodič, ktorý si nevšimol veľkú šípku na cestárskom aute, za ktorým zamestnanci NDS zametali krajnicu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies