FOTO a VIDEO Toto je skutočný vampír, už roky pije krv svojej milenky

NETKY.SK • 29 September 2016, 18:35 • 2 min
FOTO a VIDEO Toto je skutočný vampír, už roky pije krv svojej milenky

LOUISIANA - Mladá kvetinárka sa svojmu partnerovi úplne oddala, dokonca ho kŕmi vlastnou krvou.

slovakia

left justify in out

Blut Kätzchen precestovala celý svet a trvalo je viac ako desať rokov, kým našla pravú lásku s mužom, ktorý sa vyhlásil za „Kráľa vampírov.“ Jeho skutočné meno je Michael Vachmiel a má 44 rokov.

 

Blut (28) sa vžila do role „čiernej labute,“ a ochotne znáša rezanie svojho tela, aby mu dopriala dávku čerstvej krvi.

 

"Vždy som bola uchvátená celou upírskou kultúrou,“ povedala Blunt. "Keď som bola mladá, našla som v sestrinej knižnici knihu o upíroch a ostala som v tranze. Na rolu labute potrebujete veľmi špecifický spôsob myslenia. Musíte byť veľmi submisívny a mať radosť z rozdávania," vysvetľuje.

 

Blut a Michael sa spoznali na upírskom plese v Houstone v Texase a stali sa milencami. "Michael a ja máme veľmi intímny vzťah. Absolútne mu verím."

 

Michael na sanie krvi nepoužíva veľké tesáky, ako to býva zvykom vo všetkých príbehoch. Namiesto nich používa žiletku či prísavky. Rany sú väčšinou veľké na dĺžku palca. Michael jej krvi vraj nepotrebuje veľmi veľa.

 

Tekutinu väčšinou doluje z ramien alebo chrbta. Dbajú na to, aby bol celý proces bezpečný a čistý. Miesto odberu sterilizujú alkoholom a Michael si ústa vyplachuje ústnou vodou. Podľa Blunt je to dostatočná ochrana proti infekciám či pohlavným chorobám.

 

"Robím to už takmer trinásť rokov a nikdy som nedostala pohlavnú ani krvnú chorobu,“ povedala.

 

"Je to pre mňa duchovná vec odovzdávať niekomu energiu, aj keď je to malá dávka, ten pocit je silný,“ pokračuje.

 

Michael začal piť krv už v 13 rokoch a kŕmi sa niekoľkokrát do roka. "Začalo sa to náhodou. Stalo sa to počas intenzívneho sexuálneho aktu, keď som si z pier oblizol krv. Vtedy sa to vo mne prebudilo,“ spomína Michael. "Je to rovnaké, ako keď majú ľudia obľúbené jedlo,“ dodal. "Vampíri potrebujú energiu dostať, a darcovia zase odovzdať, je to dokonalá suhra."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies