FOTO a VIDEO Tohto muža nič neodradí, neuveríte, čo urobil kvôli stávke

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 18:00 • 2 min
FOTO a VIDEO Tohto muža nič neodradí, neuveríte, čo urobil kvôli stávke

LOS ANGELES - Ako ďaleko by ste zašli kvôli stávke? Brian pravdepodobne prekročil hranicu mnohým mužov, keď si pre 100 000 dolárov (89040 eur) nechal urobiť prsné implantáty.

slovakia

left justify in out

Ťažko povedať, či je taký veľký srandista alebo prosto čestný muž, ktorý plní svoje slovo. Brian je profesionálny kúzelník, ktorý sa živý aj gazardom. "Je veľmi málo vecí, ktoré by som kvôli stávke neurobil,“ povedal.

 

"V roku 1997 som bol v nejakej reštaurácii v Európe, aj s dvoma kamarátmi a priateľkou jedného z nich. Všimol som si ako vystavuje svoje prsia a ako púta oči všetkých naokolo. Tak som kamarátovi povedal, že keby som mal prsia ako ona, mal tiež tak veľa pozornosti,“ vysvetlil.

 

"Potom prišiel s ponukou, že mi dá 100 000 dolárov, ak to urobím a potriasli sme si rukou, stávka bola spečatená,“ pokračuje.

 

"Poznal som plastického chirurga z New Yorku, ktorý bol tiež hráčom. Spýtal som sa ho, či mi urobí prsia. Začudoval sa a spýtal sa, či ide o stávku,“ vysvetľuje Brian. Potom ho informoval o cene zákroku, ktorý nebol práve lacný. Brian ho však zlákal na novú stávku. Zahrali si hru backgammon, a Brian po hodine vyhral 5000 dolárov. „Operácia bola zadarmo a ja som sa onedlho prebudil s prsiami,“ spomína. "Vyzerajú naozaj pekne."

 

To ako dlho si Brian implantáty ponechá zatiaľ neprezradil, no v súčastnosti si užíva pozornosť celého sveta.  

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies