FOTO a VIDEO Tento muž má chlpy na 98% tela! Dá vám dobrú radu do života

NETKY.SK • 6 Február 2018, 18:46 • 2 min
FOTO a VIDEO Tento muž má chlpy na 98% tela! Dá vám dobrú radu do života

SAN BERNARDINO - Larry Gomez sa narodil s veľmi zriedkavou poruchou Hypertrichóza, ktorá má za následok, že 98% jeho tela vrátane tváre je pokrytých chlpami/vlasmi. Vytrpel si veľa pošmeškov a šikanovania ale teraz sa konečne naučil mať rád svoju rozdielnosť.

slovakia

left justify in out

Larry, pôvodným menom Victor, je "najchlpatejší muž na svete." Chlpy má dokonca aj celej tvári a preto si vyslúžil prezývku "Wolf man" - "Vlčí muž".

 

img

 

Žije v San Bernardino v Kalifornii, kde spomína na ťažké detstvo. Deti na neno boli zlé. Šikanovali ho a vyčleňovali z kolektívu. Veľmi veľa pre si svoj výzor trpel. Neskôr, aj vďaka necelej stovke inšpiratývnych ľudí sa naučil prijať svoje telo. Dokonca je pyšný na svoju jedinečnosť. "Musím s tým žiť, lebo taký som sa prosto narodil. Je to pre mňa normálny život," povedal. 

 

img


Larryho nová sebadôvera mu tiež pomohla nájsť životnú lásku. Nedávno sa oženil s Aliciou Martinezovou, ktorú stretol pri hľadaní bytu v roku 2011.

Vlčí muž dúfa, že jeho príbeh posmelí aj iných ľudí, ktorí trpia nejakým zriedkavým javom. Filmár Travis Hoefle, ktorý na Youtube prevádzkuje kanál " Wizard of odd TV," letel z Chicaga, aby sa stretol s ikonickým "Wolfom."
 

"Larry má ďalších troch členov rodiny, ktorí trpia touto chorobou, cez päť generácií. Ženy sú pokryté jemnými až strednými chlpami, zatiaľ čo muži v rodine majú hrubé tmavé chlpy, ktoré pokrývajú väčšinu ich tela," priblížil.

 

Larry si ochlpenie upravuje jedenkrát mesačne ale vždy rýchlo zarastie.

 

img

"Je veľmi milý a miluje vtipy. Môžem povedať, že je to starostlivý človek a rodinne založený muž," opísal ho Travis. "Príbeh Vlčieho muža je pozitívny a inšpiratívny - život je ťažký ale každý deň by sme mali robiť to najlepšie, čo vieme."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona