FOTO a VIDEO Tento muž konzumuje abnormálne porcie nezdravého jedla, napriek tomu sa pýši vyrysovaným telom

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 20:38 • 2 min
FOTO a VIDEO Tento muž konzumuje abnormálne porcie nezdravého jedla, napriek tomu sa pýši vyrysovaným telom

LONDÝN – Profesionálny jedlík Adam Moran (30) svoje telo úplne pretvoril napriek tomu, že sa občas prejedá enormným množstvom nezdravého a vysokokalorického jedla.

slovakia

left justify in out

Nie je to tak dávno, čo mal Adam pivné brucho, množstvo tuku a slabú kondíciu, dnes sa však pýši vyrysovaným telom a bohatou bradou. Dodržiava správnu životosprávu a každý deň si precvičí celé telo, teda okrem nôh, ktoré údajne príliš netrénuje.

 

Vďaka tvrdým tréningom jeho ohromnú figúru neohrozia ani ťažké výzvy plné nebezpečných kalórií. Adam je schopný zjesť napríklad 155 kusov kuracích nugetiek od McDonaldu za menej ako 50 minút, čo je neoficiálny svetový rekord.

 

"Vždy som bol obézne dieťa a so silovým tréningom som začal až ako 25-ročný,“ zdôveril sa svalovec denníku The Sun. "Chcel som vyzerať lepšie, tak som išiel do posilňovne a začal cvičiť šesťkrát týždenne dve hodiny v kuse. Trénujem všetky svoje svaly dvakrát týždenne, okrem nôh. Svoj telesný tuk som znížil na osem percent," vysvetľuje.

 

Napriek tomu, že Adam vlastní vyšportovanú postavu, málokedy sa venuje kardio aktivitám. Ako spomínal, oveľa radšej má silový tréning.

 

"Ovládam správnu výživu a všetko o tom, čo môžem a nemôžem jesť. Avšak keď dokážete efektívne páliť kalórie, môžete zjesť čokoľvek. Tak fungujem aj pri zdolávaní výziev, nejedávam abnormálne množstvá jedla každý deň,“ zasmial sa.  

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies