FOTO a VIDEO Takto vyzerajú zápasníci UFC po brutálnej bitke

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 11:18 • 2 min
FOTO a VIDEO Takto vyzerajú zápasníci UFC po brutálnej bitke

LAS VEGAS – Zápas UFC o titul vo welterovej váhe medzi obhajcom Robbiem Lawlerom a jeho vyzývateľom Rorym MacDonaldom skončil návštevou nemocnice pre oboch. Bol to doslova masaker.

slovakia

left justify in out

Lawler a MacDonald dali do zápasu úplne všetko a prezident UFC Dana White nazval tento zápas „najlepším zápasom všetkých čias“, tesne predtým ako obaja zápasníci zamierili do nemocnice Las Vegas.

 

Titul v zápase obhájil Lawler knokautom v piatom kole aj napriek tomu, že v zápase prehral tri kolá. Rozhodol úder, ktorý totálne zničil MacDonaldov nos.

 

 

 

here is the full fight Robbie lawler vs Rory MacDonald like our page for more free fights i will put conor vs mendes laterhttps://www.facebook.com/PrideOnTheRiseshadow.

Posted by Pride of a Warrior on Sunday, July 12, 2015

 

Šampión však neskončil bez zranení, okrem mnohých pohmoždenín utrpel totiž obrovskú trhlinu na pere a nie je to pekný pohľad.

 

 

 

MacDonaldov tréner Firas Zahabi zverejinil po zápase fotografiu oboch zápasníkov v nemocnici.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies