FOTO a VIDEO Štefan Skrúcaný a Jozef Golonka v sieti elitného klubu "LEVOV"

NETKY.SK • 27 November 2015, 14:56 • 2 min
FOTO a VIDEO Štefan Skrúcaný a Jozef Golonka v sieti elitného klubu "LEVOV"

SLOVENSKÝ GROB - V príjemnej atmosfére, v reštaurácii HUSACINA U GALIKA v Slovenskom Grobe, kde okrem dobrej gastronómie, nechýbal ani ohňostroj pre oslávencov, bol medzi nových členov ELITNÉHO KLUBU, ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAMU prijatý, herec, spevák, moderátor a humorista ŠTEFAN SKRÚCANÝ, hokejová legenda, svetového formátu JOZEF GOLONKA a fitneska JANKA KMEŤOVÁ.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Za prítomnosti vyše 20 členov "levov a levíc" a ďalších pozvaných hostí, ich do zoskupenia osobností športu, kultúry a spoločenského života uviedol, prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK.

 

Ako pre netky.sk povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, „v závere roka sme sa po prísnom výbere, rozhodli prijať medzi nás, osobnosti toho najvyššieho kalibru. Ako nám pri prijímaní povedal  Štefan SKRÚCANÝ, vyše tridsať rokov odmietal vstúpiť do rôznych spolkov. A preto som veľmi rád, že prijal práve našu ponuku byť členom nášho ELITNÉHO KLUBU. Rovnako aj naša hokejová legenda Jozef GOLONKA, ani na minútu nezaváhal stať sa členom zoskupenia "LEVOV" A teší ma aj, že našou členkou sa stala fitneska Jana KMEŤOVÁ, ktorá už dlhodobo žije v Londýne a práve tam založila prvý medzinárodný klub ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA v zahraničí."

 

Pokiaľ chcete zažiť atmosféru prijatia nových členov a vedieť viac, pozrite si fotogalériu a video:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona