FOTO a VIDEO Spevák DESMODu "Kuly" je členom elitného klubu ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA

NETKY.SK • 14 August 2015, 18:00 • 2 min
FOTO a VIDEO Spevák DESMODu "Kuly" je členom elitného klubu ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA

ČERVENÍK - ČESKOSLOVENSKÝ LEV - Oklamčák show sport team, v čele s jeho prezidentom Jozefom Oklamčákom, prijal pozvanie od organizátorov hudobného festivalu ČERVENÍK, ktorý v tomto roku oslávil 50. výročie a patrí medzi najstaršie hudobné festivaly na Slovensku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Organizátorom tohto prestížneho podujatia, na ktorom sa každoročne, zúčastňujú špičky, najmä slovenskej, ale aj českej hudobnej scény, je spoločnosť TOPFEST v čele s DUŠANOM  DROBNÝM.  Aj v tomto roku to nebolo inak, okrem iných to boli HEX, IMT SMILE, RICHARD MULLER, ČECHOMOR, HORKÝŽE SLÍŽE, INEKAFE, GLADIATOR. Samozrejme medzi touto hudobnou špičkou nechýbal ani 7-násobný ZLATÝ SLÁVIK skupina DESMOD.

 

A práve spevák DESMODU, Mário "KULY" Kollár, za  prítomnosti vyše 7000  divákov, mal tu česť a bol prijatý za člena elitného klubu Oklamčákovho ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - zoskupenie významných osobností športového, kultúrneho a spoločenského života v rámci bývalého ČESKOSLOVENSKA.

 

Členmi ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu sa stal aj majiteľ TOPFESTU Dušan Drobný, starosta ČERVENÍKA Marián Mihálik a dlhodobý podporovateľ "levov" Jaroslav Parák.

 

Ako sme sa dozvedeli od  Jozefa Oklamčáka, „v najbližšom období by mal byť do tohto prestižného klubu prijatý, aj  člen a spevák legendárnej slovenskej skupiny HEX  spevák YXO a majster sveta a jeden z najúspešnejších zapasníkov MMA - Mixed martial arts - (zmiešané bojové umenie), ATTILA " PREMUKLI" VEGH, ktorý sa naposledy v americkom meste Tunica stal šampiónom poloťažkej váhy v asociácii Bellator, keď za 25 sekúnd knokautoval Američana Travisa Wiuffa.“

 

Pozrite si video a zažite atmosféru prijatia MÁRIA KULYHO KOLLÁRA do elitného klubu ČESKOSLOVENSKÝ LEV

 

 

Čo je a kto je... ČESKOSLOVENSKÝ LEV - Oklamčák show sport  team, sa dozvieta na:  www.ceskoslovenskylev.com




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies