FOTO a VIDEO Ruský oligarcha predal majetok za miliardu dolárov, aby zaplatil honosnú svadbu syna

NETKY.SK • 11 Október 2016, 17:19 • 2 min
FOTO a VIDEO Ruský oligarcha predal majetok za miliardu dolárov, aby zaplatil honosnú svadbu syna

MOSKVA - Ruský ropný magnát bol údajne nútený predať niektoré zo svojich aktív v hodnote miliardy dolárov, aby zaplatil honosnú svadbu svojho syna.

slovakia

left justify in out

Kazašský miliardár Michail Gutseriyev sponzoroval obrad pre svojho syna Said Gutseriyev (28) a jeho nevestu Khadiju Uzhakhovu (20), ktorý zahŕňal vystúpenia J Lo, Stinga a Enrique Iglesiasa.

 

Len svadobné šaty stáli v prepočte 360 343 eur a boli dovezené z Paríža. Tisícky ornamentov boli ručne vyšívané a s dlhočiznou vlečkou boli tak ťažké, že neveste museli pomáhať viacerí ľudia, aby vyšla po schodoch. Na krku jej visel náhrdelník z diamantov.

 

Šaty ale zďaleka neboli najdrahšou položkou. Otec ženícha bol veľmi veľkorysý a zaplatil všetko, čo si svadobný pár vymyslel. Svadba vyzerala ako z rozprávky. Konala sa v jednej z najdrahších moskovských reštaurácií, kde je pre bežných ľudí takmer nemožné zohnať rezerváciu.

 

Aké by to bolo bez obrovskej torty. Monumentálny zákusok vraj cukrári piekli celý týždeň.

 

img

 

Študentka stomatológie si ženícha vedela vybrať. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies